Sambata 26 Noiembrie

U Cluj, remiză cu Universitatea Craiova. Erik Lincar este nemulțumit


U Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Universitatea Craiova, fiind al doilea meci egal pentru clujeni. În prima etapă, U Cluj a făcut 1-1 cu FCSB, după ce a dominat meciul.

Antrenorul U Cluj, Erik Lincar, este nemulțumit de situație. 

Sunt nemulțumit de rezultatul celor două jocuri (n.r. cu FCSB, 1-1, și Universitatea Craiova). Pentru mine, egalul nu reprezintă prea mult, nu-mi aduce entuziasm sau satisfacție. Eu îmi doresc să câștigăm. Jucătorii mei trebuie să aibă mai multă încredere. Cred că am demonstrat în primele două jocuri.

Trebuie să rămânem serioși și, pe viitoare, poate vom juca prost și vom câștiga trei puncte. Nu există vreo rețetă, e încrederea pe care le-o dau și eu.

În perioada de pregătire, am văzut echipele din Vest cum joacă. Dacă nu vom reuși, în fotbalul românesc, să fim mai curajoși, să formăm jucătorii astfel, nu vom avea câștig de cauză în viitor”, a declarat Erik Lincar.

U Cluj l-ar putea aduce pe Raul Rusescu, fotbalistul fiind prezent în tribune la Mediaș.

Am vorbit cu Raul Rusescu după joc. Noi țintim să mai aducem doi-trei jucători. Eu sunt mulțumit de lot și cred că, dacă vom păstra aceeași determinare, vom reuși să și câștigăm”, a anunțat Erik Lincar.

Comentarii Facebook