CFR Cluj învinsă de U Craiova 1948, echipa lui Mititelu! Marius Croitoru: “O victorie normală, nimic wow”


CFR Cluj a pierdut rușinos cu U Craiova 1948, echipa lui Mititelu, după un meci slab.

Oltenii au dominat meciul, raportul ocaziilor de gol fiind 18-10, iar cel al șuturilor pe poartă a fost 6-4. În plus, gazdele au avut o posesie superioară, 58%, scrie Digi Sport.

Clujenii au marcat repede, în minutul 15, prin Ciprian Deac, dar apoi U Craiova 1948 a marcat de 3 ori, prin Benjamin Van Durmen (32’, 73’) și Andrea Compagno (47’).

Antrenorul gazdelor, Marius Croitoru, declarat că victoria e normală.

Cred că am controlat de la un capăt la celălalt, așa cum s-a întâmplat și în partida de la Constanța. Am primit gol la prima intrare în careu a echipei adverse, dar am avut forța de a reveni. Pentru mine, este o victorie normală, nu e nimic wow. Știu ce jucători am, este numai meritul lor.

Am arătat că suntem o echipă puternică și ușor, ușor ne îndreptăm acolo unde ne este locul. Astea sunt ideile mele, de a marca goluri. Câteodată nu iese, dar de cele mai multe ori mi-a reușit. Am antrenat golul în fiecare zi, de asta n-am căzut după golul primit.

E o normalitate ca această echipă să devină una dintre forțele din campionat. Niciodată o victorie nu aduce liniște. Și ce dacă este împotriva campioanei? Nu este liniște niciodată la o echipă care își dorește mult. Abia la sfârșitul campionatului poți să spui că ești liniștit", a spus Marius Croitoru.

Foto: CFR Cluj / Facebook

Comentarii Facebook