U Cluj protesteaza fata de acuzatiile de blat lansate de GSP VIDEO


Oficialii Universitatii Cluj protesteaza fata de cele doua articole publicate de Gazeta Sporturilor, in care echipa este acuzata de blaturi. Jurnalistii GSP vor fi dati afara de pe stadion.

"Ar trebui un drept la replica mai consistent, dar din punctul meu de vedere este un atac pe care chiar nu l-am inteles. Avem o relatie foarte buna cu presa. Un atac pe care nu il inteleg. Muncim foarte mult pentru a construi din punct de vedere profesional, sportiv, tot ceea ce tine de partea staff -ului tehnic, a jucatorilor si a conducerii administrative. Inca o data spun, este un atac pe care nu l-am inteles", a declarat Ionut Badea, antrenorul echipei.

Articolele au fost publicate in 24 si 25 august si au ca titlu: "Profituri dubioase pe campionatul Romaniei! Cum a castigat un croat 21.000 de euro pe U Cluj – Petrolul" si "Semne dubioase! - U Cluj, suspectata ca a trintit alte doua meciuri";

"Pe mine personal nu ma afecteaza, dar de deranjat, deranjeaza. Este vorba despre munca noastra si alte speculatii nu au cum sa ne faca bine", a spus si Alex Pacurar.

FC Universitatea Cluj respinge acuzatiile si va actiona in instanta publicatia Gazeta Sporturilor, iar jurnalistii de la acest ziar nu vor mai avea acces la toate evenimentele organizate de club.

 

Vezi si...

Ionut Badea, despre meciul Astra Ploiesti - U Cluj: Poate sunt mai relaxati dupa ce au batut Steaua VIDEO

Comentarii Facebook