Ionut Badea, despre meciul Astra Ploiesti - U Cluj: Poate sunt mai relaxati dupa ce au batut Steaua VIDEO


Antrenorul U Cluj, Ionut Badea, a declarat ca echipa s-a trebuie sa profite de culoarul favorabil si sa invinga si pe Astra Ploiesti, sambata, 27 august, de la ora 21.00.

"Ne asteapta o partida dificila contra unui adversar puternic, cu o fata schimbata in bine, cu un antrenor foarte ambitios, efervescent. Este o echipa fara prea mai principii ofensive, insa cu o fata defensiva bine pusa la punct si cu o calitate individuala deosebita, atat la centrul terenului, cat si in atac.

Prin venirea lui Gaman vor castiga si la nivelul compartimentului defensiv. Pentru noi e important sa ramanem constienti de importanta partidei. Este un culoar bun pentru noi, o situatie de care am vrea sa profitam. Ramane de vazut insa ce reusim sa facem", a precizat tehnicianul.

Ionut Badea a adaugat ca e bine ca Astra a invins pe Steaua. "Poate fi o chestie foarte buna pentru noi in conditiile in care ei vin dupa o victorie contra Stelei, o victorie care ii poate relaxa. Important este ce partitura vom aborda noi", a mai spus aceasta.

Comentarii Facebook