”U” Cluj primește licența pentru Liga I. Vezi ce a declarat Mitică Dragomir


Președintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că, din informațiile primite în această dimineață, toate cluburile din Liga I vor primi licența pentru sezonul 2013-2014.

”U” CLuj, alături de Rapid și Bistrița, a avut probleme cu dosarul pentru obținerea licenței.

Eu am aflat de dimineata ca toata lumea o sa ia licenta”, a declarat, azi, oficialul LPF, conform Pro TV.

Comisia de Licențiere a înștiințat ieri formația clujeanp că este propusă respingerea licenței pentru sezonul 2013-2014 din Liga I. Conform președintelui Comisiei, Viorel Duru, motivul respingerii ar fi fost problemele financiare ale societății, și anume litigiile pe care clubul le are cu foști șucători și datoriile către stat.

Domnul Duru ne-a informat ca vor propune sa nu primim licenta. Dansii vorbesc despre faptul ca avem restante la jucatori si catre stat, insa acestea au fost stopate, in momentul inceperii procesului de insolventa. Se mai spune ca nu avem cum sa ne sustinem financiar activitatea, dar noi avem in conturi 853.000 de euro si daca ne salvam inca un milion de la Liga, in conditiile in care cheltuielile noastre lunare sunt de 150.000 de euro. Avem toti salariatii platiti la zi, avem bani de cantonamente, de tot. Nu inteleg de ce nu ne-am putea desfasura activitatea. In plus, chiar daca planul de reorganizare nu merge cum trebuie, administratorul judiciar are dreptul, timp de 18 luni sa stopeze planul de reorganizare, pentru 12 luni, dar la noi nu se pune problema. Stam chiar mai bine decat Rapidul, cu toate ca nici ei nu au de ce sa nu primeasca licenta. Am garantia ca vom convinge comisia de toate aceste lucruri”, declara ieri Horia Tiril, administratorul judiciar al Universitatii Cluj.

Comentarii Facebook