U Cluj nu pierde la masa verde meciul cu Concordia

 

U Cluj nu pierde meciul cu Concordia la ”masa verde”, a decis Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

 

Chiajna poate face contestaţie în 3 zile la Comisia de Recurs. 

 

Ultima decizie publicată în acest litigiu aparţine, însă, Comisiei de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, condusă de Dorin Sabău. Forul a întors, în urmă cu o lună, hotărârea Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor, şi a dat câştig de cauză echipei din Chiajna, care ar urma să câştige cu 3-0 la masa verde, partida directă. 

 

Clubul face apel la o judecată corectă, în spiritul legilor fair-play-ului promovat de FIFA şi UEFA. ”Însă, atâta vreme cât între preşedintele Comisiei de Recurs şi doi jucători ai clubului Concordia Chiajna, există o relaţie contractuală, acest lucru nu are cum să fie respectat”, acuză U Cluj.

 

Nu e normal ca Wellington şi Bambara, doi dintre fotbaliştii echipei Concordia Chiajna, să locuiască în apartamente închiriate de la Dorin Sabău. Normal ar fi ca preşedintele Comisiei de Recurs să se recuze, să se retragă din judecarea acestui caz. Am spus-o de mai multe ori: noi am fost de bună credinţă şi l-am legitimat pe Martac după ce am primit acceptul Ligii Profesioniste de Fotbal. Mai mult, această contestaţie venită din partea Chiajnei nu avea cum să fie acceptată de către Comisia de Disciplină, în condiţiile în care a fost depusă doar la pauză, iar regulamentul e clar: orice titular trebuie contestat înaintea joculului. Dreptatea este de partea noastră, din toate punctele de vedere, aşa că într-un final suntem siguri că o vom primi”, a spus Vlad Munteanu, administratorul special al clubului nostru.

 

Foto: Prosport.ro

Comentarii Facebook