„U” Cluj, neînvinsă în ultimele trei meciuri cu FCSB. Radu Constantea: „Sper că vor fi undeva peste 20.000 de spectatori. Cei mai mulți vor ține cu U”


FC Universitatea Cluj va primi luni, 19 februarie, vizita celor de la FCSB în cadrul etapei cu numărul 26 din SuperLiga României, partida va începe de la ora 20:30.

Chiar dacă întâlnesc liderul la zi din SuperLiga României, cei de la ”U” Cluj consideră că poate scoate punct sau puncte din confruntarea cu formația din Capitală.

„Cred că e cea mai în formă echipă din SuperLiga, dar ne-am descurcat bine în ultimele două sezoane contra FCSB-ului. Sunt încrezător într-o victorie.

Cu sprijinul publicului cred că avem o șansă reală de a câștiga acest meci. E FCSB, dar suntem încrezători. Sper că vor fi undeva peste 20.000 de spectatori. Cei mai mulți vor ține cu U Cluj”, a spus Radu Constantea, președintele celor de la ”U” Cluj, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Club.

„U” Cluj este neînvinsă în ultimele trei meciuri cu FCSB. Clujenii au înregistrat două remize (1-1, 2-2) și o victorie, scor 2-1.

Comentarii Facebook