„U” Cluj, marea câștigătoare a etapei! Este echipa favorită pentru ultimul loc de play-off după meciul cu Campioana României


Meciul dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța, din etapa a 28-a din Superliga României, s-a încheiat cu scorul de 1-0.

Campioana României a prestat un joc modest în această deplasare, iar gazdele au câștigat la limită, 1-0, grație golului semnat de Dan Nistor.

Singurul gol al duelului dintre cele două formații a venit în minutul 34 al confruntării. Ionuț Larie a greșit, iar Daniel Popa a profitat pentru a-i servi o minge perfectă lui Dan Nistor, care a înscris simplu, pentru 1-0.

Acela a fost și scorul pauzei, iar campioana României nu a mai reușit să marcheze nici în partea secundă a duelului. U Cluj s-a apărat foarte bine și și-a menținut avantajul, iar meciul s-a încheiat cu succesul clujenilor, care iau o opțiune serioasă pentru calificarea în play-off.

„Era un meci foarte important. În sfârșit pot să mă bucur și eu câteva ore. Îi felicit pe jucători, dar și publicul, care ne-a ajutat foarte mult. Merită toate aprecierea și respectul meu. Ne bucurăm, dar trebuie să avem continuitate.

Văd echipa foarte bine din punct de vedere mental. Când am arătat rău, am spus. Acum echipa are încredere. Are acel spirit de care ai nevoie pentru o victorie. Noi putem să spunem că fotbaliștii importanți joacă aproape de nivelul lor.

Pe Farul o văd calificată în play-off. Este o echipă cu experiență. La noi există o primă pentru o calificare în play-off. Vreți să vă spun și sumele? Nu le spuneam, oricum. Sunt niște bonusuri speciale", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul meciului. 

Comentarii Facebook