Bărbat din Sfântu Gheorghe, agresat de suporterii „U” Cluj înaintea meciului cu Sepsi OSK. I-ar fi certat că au aruncat gunoi pe jos


Un incident a avut loc duminică, înaintea meciului de fotbal dintre FC Universitatea Cluj și Sepsi, la Sfântu Gheorghe. Poliţia a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi distrugere după ce mai mulţi suporteri ai „U” Cluj ar fi agresat pe o stradă din municipiul Sfântu Gheorghe un bărbat, care nu era în zonă în calitate de susținător al echipei de fotbal din oraș.

„Poliția a identificat autorul agresiunii de duminică de pe strada Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe. Persoana care a fost agresată de suporterii oaspeți în apropierea magazinului Kaufland de pe strada Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe înainte de meciul dintre Sepsi OSK și “U” Cluj de duminică după-amiază m-a contactat în urma apelului făcut luni, într-o conferință de presă. 

Bărbatul care a fost victima agresiunii de duminică m-a contactat, iar apoi ne-am coordonat cu poliția, care m-a informat că a demarat o anchetă şi din câte am înţeles a identificat autorul, se fac cercetări în continuare, fiind deschis un dosar penal pentru lovire și distrugere. 

E important ca în astfel de situaţii să sunăm la 112 pentru ca organele abilitate să poată interveni cât mai prompt. Potrivit bărbatului agresat, acesta nu a fost prezent la locul faptei în calitate de suporter, ci era în drum spre cumpărături, când în apropierea supermarketului i-a certat pe fanii oaspeți că ar fi aruncat gunoaie pe jos. Aceştia însă au ripostat, urmând o altercaţie între cei prezenţi”, a scris pe o rețea de socializare primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad.

Potrivit bărbatului agresat, acesta nu a fost prezent la locul faptei în calitate de suporter, ci era în drum spre cumpărături, când în apropierea supermarketului i-a certat pe fanii oaspeți că ar fi aruncat gunoaie pe jos. Aceştia însă au ripostat, urmând o altercaţie între cei prezenţi.

Foto: Facebook/FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook