„U” Cluj, la un pas să obțină semnătura unor fotbaliști cu prezențe în cupele europene! Neagoe: „Sunt jucători valoroși”


FC Universitatea Cluj a avut parte de un parcurs dezastruos în Liga 1, până în acest moment „studenții” reușind să obțină o singură victorie, cu CS Mioveni, scor 1-0, în etapa a zecea din Superliga de fotbal.

Tehnicianul Universității, Eugen Neagoe, a dezvăluit însă că formația clujeană este aproape de a obține semnătura unor fotbaliști cu prezențe în cupele europene. „U” Cluj pregătește două lovituri pe piața transferurilor, care potrivit antrenorului vor face diferența în următoarele meciuri. 

Sper săptămâna viitoare să mai avem doi jucători la echipă. Sunt jucători valoroși, suporterii vor fi surprinși. Sunt doi jucători din străinătate, care au evoluat la un nivel foarte înalt. Cred că au venit prin România doar în cupele europene. Conducerea merită felicitări, în special președintele pentru eforturile pe care le-au făcut. Nu pot să dau detalii despre noii jucători. Sper să semneze, sunt jucători valoroși, nu pot să spun nici posturile. Vreau ca prin venirea celor doi să devenim mai puternici", a declarat Neagoe, la conferința de presă premergătoare partidei contra Chindiei Târgoviște. 

Chindia Târgoviște, singura echipă fără succes în actualul sezon este următorul adversar al Universității Cluj. Eugen Neagoe a stabilit un obiectiv clar pentru următorul meci, trei puncte contra echipei antrenate de Adrian Mihalcea.

Frunțile s-au mai descrețit un pic după victorie. Nu am făcut cel mai bun joc al nostru, putem și mi-aș dori să jucăm mai bine. Totuși, la final, punctele au fost cele mai importante pentru noi. Am discutat cu băieții și le-am spus că dacă vom reuși să câștigăm duminică, vom da o importanță și mai mare victoriei de la Mioveni. E echipa de pe ultimul loc, nu are nicio victorie și mi-aș dori să rămână așa și după partida cu noi. 

E o echipă periculoasă, am văzut ce s-a întâmplat contra FCSB-ului când au marcat de două ori în 10 oameni. Au în componență jucători valoroși și experimentați. Atmosfera la noi era bună și înaintea jocului de la Mioveni, veneam după jocuri în care echipa a arătat bine. Trebuie să ne gândim ce avem de făcut în continuare, sunt jocuri pe care le putem tranșa în favoarea noastră, însă doar cu seriozitate și muncă", a declarat tehnicianul.

Foto: FC Universitatea Cluj 

Comentarii Facebook