Miercuri 1 Februarie

U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Horșia, de la FCSB


FC Universitatea Cluj l-a transferat pe mijlocașul de bandă dreaptă Ovidiu Horșia, sub formă de împrumut de la FCSB. Acesta va fi o nouă opțiune pentru postul de jucător Under 21.

Fotbalistul a fost crescut de ACS Kinder Târgu Mureș și a fost deja convocat la naționalele U17 și U19 ale României.

Ovidiu Horșia a fost transferat la FCSB în 2017, iar în sezonul 2018/2019 a fost împrumutat la formația ilfoveană Academica Clinceni, unde a jucat în 28 de meciuri în Liga a II-a și a marcat cinci goluri. El am promovat cu echipa și a jucat atunci în șase meciuri pentru România U19, inclusiv la turneul preliminar pentru Campionatul European.

În sezonul 2019/2020, Ovidiu Horșia a jucat la Politehnica Iași, fiind un om important în angrenajul echipei. A strâns 39 de prezențe în acel sezon de Liga 1, marcând patru goluri și oferind patru pase decisive.

Sezonul 2020/2021 a adus o nouă provocare, Ovidiu Horșia ajungând tot în Liga 1, la Gaz Metan. În tricoul echipei din din Mediaș a strâns 24 de prezențe, două goluri și trei assist-uri. Experiența de la Gaz Metan Mediaș a continuat și în sezonul următor, în care strâns 10 apariții, scrie site-ul U Cluj.

Prin transferul lui Ovidiu Horșia, antrenorul Eugen Neagoe va avea la dispoziție un nou jucător eligibil pentru postul jucătorului U21.

Comentarii Facebook