”U” Cluj joacă doar la victorie. Mihai Teja: ”Mergem să câștigăm”



Tehnicianul Universității Cluj, Mihai Teja, a discutat, în cadrul unei conferințe de presă, despre modul în care vor aborrda meciul de luni cu Ceahlăul Piatra-Neamț.

Teja spune că mentalitatea ”U” Cluj este cea de a merge la victorie în fiecare meci.

"Mergem să câştigăm la Piatra-Neamţ, aşa am mers şi în Ghencea. Asta e mentalitaea Universităţii Cluj: ca fiecare meci să-l jucăm cu dăruire, să-l jucăm la victorie. Aş vrea o evoluţie de 95 de minute ca în prima repriză cu Steaua, dar cu goluri marcate, sau chiar o evoluţie mai puţin bună, însă cu o victorie. Vom avea parte de un meci dificil, Ceahlăul rămâne o echipă puternică şi după plecarea lui Vasile Miriuţă", a spus Mihai Teja, potrivit site-ului oficial al echipei.

Căpitanul formației clujene, Dan Bucșa, a precizat de asemenea că pentru a se putea salva de la retrogradare, ”U” Cluj va trata fiecare meci ”ca o finală”.

"Fiecare meci e ca o finală, ştiţi situaţia noastră în clasament, trebuie să luăm măcar un punct din deplasări, însă noi vrem maximum. Sper ca de data aceasta să fructificăm ocaziile pe care le avem. La echipă există linişte. Ne bucurăm că domnul Walter are planuri mari, există stabilitate financiară, acum depinde doar de noi să avem rezultate", a spus Dan Bucşa.

Universitatea Cluj va disputa, luni, partida dinn etapa a XX-a a Ligii I, împotriva echipei Ceahlăul Piatra-Neamț, de la ora 18:00.

Comentarii Facebook