U Cluj invinge pe Ceahlaul si revine pe Cluj Arena cu victorie Vezi golul VIDEO


Universitatea Cluj a parasit stadionul din Medias cu fruntea sus, reusind sa invinga cu anumite emotii Ceahlaul Piatra Neamt, scor 1-0. Echipa a ramas in 10, dupa eliminarea lui Machado.

Prima repriza a fost dominata de Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu fiind in forma buna. In minutul 13, U Cluj putea sa deschida scorul prin Achim, dar jucatorul a tras pe langa poarta.

Gafita a avut doua ocazii bune pentru Ceahlaul in minutele 16 si 24, dar scorul a fost deschis de Cojocnean cu o executie deosebita. Jucatorul a primit o pasa geniala de la Gabi Bostina si a inscris cu un sut cu latul.

 

VEZI GOLUL LUI COJOCNEAN

 

Pe finalul reprizei, Adrian Cristea a fost la un pas sa inscrie si el, dar faza a fost rezolvata de fundasii Ceahlaului.

In repriza secunda, U Cluj nu a mai iesit atat de motivata, in stilul cu care ne-a obisnuit Ionut Badea, care a preferat si acum sa isi tina jucatorii in aparare.

Repriza a fost dominata de Ceahlaul Vaslui, dar faza cea mai controversata s-a inregistrat in minutul '89, cand Gabriel Machado a fost eliminat pentru ca l-ar fi lovit pe Lucian Cazan.

In ultimele minute de joc, Ceahlaul Piatra Neamt ar fi putut sa inscrie prin acelasi Cazan, dar jucatorul a reluat pe langa poarta.

 

Vezi si...

Machado, eliminat pentru ca i-a dat un cot in gura lui Luian Cazan! Cartonas rosu meritat? VIDEO

Comentarii Facebook