U Cluj: "Intreaga tara va tine cu noi" - Muresan: U Cluj joaca pentru Steaua, pe prietenii


Rivalitatea dintre U Cluj si CFR Cluj incepe sa isi arate coltii. Oficialii celor doua echipe se contreaza inainte de derby -ul de marti, 8 mai.

U Cluj vrea o victorie pentru a lansa campionatul si pentru a spala rusinea unui campionat slab. "Puteam sa pierdem si cu 7-0 cu Sportul, pe noi ne intereseaza doar sa oprim CFR-ul din drumul spre titlu. Sunt convins ca toata tara va tine cu noi in meciul cu CFR, toata lumea a vazut ce s-a intamplat in ultimii ani in fotbalul romanesc", a declarat Felix Grigore, directorul executiv al "sepcilor rosii", la Radio GSP.

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a sugerat ca echipa "studentilor" joaca pentru a favoriza Steaua. "U are un lot valoros, a avut timp sa-si menajeze jucatori pentru duelul cu noi, dar si asa va spun ca vom invange! Cand spun asta ma bazez pe faptul ca nu ne-a batut niciodata si pe forta proprie. Noi nu avem prietenii, ca sa nu vorbesc mai multe. Dar va spun doar atat, pe Muresan nu l-au filmat camerele TV la Palat (n.red. la Gigi Becali) si nici nu o sa-l filmeze in viata asta!", a spus si Iuliu Muresan.

Finantatorul U Cluj, Florian Walter, a fost filmat in Palatul lui Gigi Becali, unde trata transferul definitiv al lui Machado in Ghencea.

Comentarii Facebook