”U” Cluj începe anul cu o nouă achiziție. Au adus un fost jucător de la Ajax Amsterdam



Universitatea Cluj a adus un nou jucător la începutul anului 2015, olandezul Geoffrey Castillion, semnând un contract, miercuri seara, pentru un sezon și jumătate cu echipa.

A fost unul dintre cei mai buni jucători ai generaţiei sale la Ajax Amsterdam, debutând pentru prima echipă a „lăncierilor” la nici 20 de ani.

Geoffrey a reuşit să se impună în prima ligă din Olanda, evoluând pentru echipe precum RKC Waljwick, Heracles sau NEC. În sezonul trecut, noul nostru atacant a încercat o aventură în Statele Unite ale Americii, jucând în MLS pentru New England Revolution. De azi, e fotbalistul Universităţii Cluj.

Îl cunosc pe Geoffrey încă de pe vremea când era unul dintre jucătorii de top ai Academiei lui Ajax. Am avut ocazia să jucăm împreună, iar apoi i-am devenit antrenor la Jong Ajax. E un fotbalist foarte puternic şi experimentat, deşi e tânăr şi are numai 23 de ani. Mă bucur că împreună cu Alfons Groenendijk l-am convins să vină aici”, a spus George Ogăraru, antrenorul Universității Cluj, pentru site-ul clubului.

Comentarii Facebook