Ramasi fara adversar , jucatorii de la "U" Cluj se antreneaza la oferit flori si joaca un amical cu ... "U" Cluj

Deoarece meciul cu FC Baia Mare a fost anulat , prin sanctionarea maramuresenilor de catre FRF cu neprogramarea in campionat, jucatorii de la "U" vor juca un meci "amical" intre doua echipe formate din lotul echipei.

 

Meciul se va disputa sambata de la ora 16 , locatia nefiind inca stabilita.

 

Antrenorul Viorel Hizo este ingrijorat ca intreruperea va scoate din forma echipa sa

"Nu ne convine ca se intrerupe campionatul. Aceasta pauza este foarte grea intrucat in prima luna jucam doua meciuri si doua stam. Dupa meciul cu Gaz Metan am analizat jocul si chiar daca tracul debutului a fost evident, echipa si-a creat cateva ocazii de joc si am fi putut castiga. Sper ca in partidele urmatoare atacantii nostri sa se concentreze mai mult in astfel de situatii si sa isi aleaga mijloace mai bune pentru a finaliza. Trebuie sa jucam mai bine, sa fim mai agresivi in joc si sa gresim cat mai putin in situatiile limita. O parte dintre jucatorii care au sosit in pauza de campionat au dovedit ca timpul pana la prima etapa nu a fost suficient pentru acomodare. Trebuie sa ii sustinem si sa ii ajutam pentru ca acest timp sa se scurteze cat mai mult", a declarat Hizo.

 

Luni, jucatorii echipei universitare vor oferi flori doamnelor si domnisoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie la standul echipei de la Iuliu Mall, informeaza site-ul echipei clujene.

Comentarii Facebook