Oltchim se califica in semifinalele Ligii Campionilor! Scor final 32-32 - VIDEO finalul dramatic al meciului

UPDATE 2: Dupa un final dramatic in care Dinamo Volgograd a dat o bara in ultimele secunde, Oltchim a reusit sa se califice in semifinalele Ligii Campionilor. Scor final 32-32, dar egalul este suficient pentru calificarea echipei din Rm Valcea. Vedeti in imagini ultimele minute din finalul incarcat de tensiune al meciului, bara care a facut ca Dinamo Volgograd sa piarda meciul si bucuria valcencelor de dupa meci.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1 : Rezultat la pauza 15-15 , dupa o prima repriza echilibrata

 

Meciul a fost echilibrat, Dinamo Volgograd avand in permanenta un avantaj minim, dar romancele au reusit permanent sa revina si sa egaleze.

 

Oltchim a condus o singura data , cu un gol, in minutul 7. In schimb, rusoaicele pareau ca se vor distanta in minutul 16, cand au reusit un avantaj de 4 goluri (9-5), insa campioana Romaniei a revenit in forta si intr-un interval de 4 minute a reusit sa inscrie de 3 ori fara a primi gol.

 

Pe finalul reprizei Dinamo Volgograd a luat conducerea cu 15-14, dar golul de final al Oanei Manea a readys egalitatea pe durata pauzei.

 

Un singur punct din urmatoarele trei partide mai trebuie sa obtina Oltchim pentru a se califica in semifinale si a se apropia de o performanta istorica, calificarea in finala Ligii Campionilor, pe care a ratat-o la limita anul trecut.

 

Campioana Romaniei joaca la Volgograd (Rusia) cu echipa locala Dinamo, pe care a invins-o in tur cu 30-24. Meciul se anunta dificil, Volgograd fiind si in acest an liderul campionatului rusesc . In componenta echipei se afla cinci jucatoare campioane mondiale cu nationala Rusiei.

Dupa primele trei meciuri din grupa principala, echipa valceana a acumulat maximum de puncte, sase,ocupand primul loc in grupa. Tot astazi, in cadrul aceleiasi grupe de calificare se joaca si partida Hypo Viena - Viborg.

 

Clasamentul inaintea acestor meciuri

Oltchim 6p

Viborg 4p

Dinamo Volgograd 2p

Hypo Viena 0p

 

Meciul este televizat in direct de sport.ro

 

Comentarii Facebook