Miercuri 24 Aprilie

U Cluj - FCSB, în Cupa Romaniei. Cât costă biletele


Biletele la meciul din Cupa României, dintre U Cluj și FCSB, de pe Cluj Arena, au fost puse în vânzare.

Prețurile la Peluza 1 sunt de 13 lei, la Tribuna 2 de 20 de lei, la Tribuna 1 de 35 de lei, la Tribuna 0 de 40 de lei, iar la zona VIP de 50 de lei. 

U Cluj speră să umple stadionul. ”E un meci important, mai ales pentru suporterii noștri, care au ocazia să umple stadionul într-o partidă cu un adversar împotriva căruia Universitatea nu a jucat de multă vreme. E, de asemenea, momentul potrivit să îi avem lângă noi, în tribune, pe fanii lui “U” care nu ajung regulat pe Cluj Arena, fie pentru că evoluăm în Liga 2, fie pentru că s-a ratat promovarea și au fost dezamăgiți. FCSB e favorită, e o echipă în revenire, cu jucători de calitate, dar noi putem să fim un adversar incomod. Am făcut câteva jocuri reușite contra lor, la Cluj, în Cupa României. Îmi amintesc că am izbutit să îi eliminăm (1-0, în 2004, pe vechiul “Ion Moina”, n.n), apoi am jucat finala, în 2015, iar după câteva luni le-am pus din nou probleme (0-1, n.n). Este, de asemenea, timpul ca fanii să redescopere drumul spre stadion, să ne recâștigăm publicul, chiar dacă nu traversăm o formă grozavă. “U” este echipa tuturor clujenilor, așa că această întâlnire devine una de neratat. Venim după o serie de rezultate bune, ne dorim să continuăm să adunăm puncte în campionat, dar va fi extrem de dificil, pentru că avem un lot foarte restrâns. Pentru suporterii Universității acesta va fi cel mai important meci al toamnei, însă pentru noi cel mai important rămâne duelul de duminică, împotriva Ripensiei Timișoara”, a spus antrenorul U Cluj, Adrian Falub.

Partida se va juca în intervalul 29-31 octombrie, data și ora exactă urmând a fi anunțate zilele viitoare de către reprezentanții Federației Române de Fotbal (FRF).


Comentarii Facebook