U Cluj explică de l-a transferat pe Tudor Telcean


Fundașul Tudor Telcean, 19 ani, a fost împrumutat de Universitatea Cluj în Liga 1, la FC Argeș. Fanii au fost nemulțumiți de decizia luată în 5 iulie, pentru că echipa are nevoie de jucătorii pe care i-a crescut și în care a investit.

Pe de altă parte, clubul FC Universitatea Cluj a precizat că ”transferul lui Tudor Telcean la formația FC Argeș s-a realizat în urma dorinței exprimate de jucător și de familia sa, aceștia dorind ca fundașul central să facă pasul spre Liga 1 cât mai repede”.

Tudor Telcean a declarat că transferul este ”un pas foarte important, pe care eu mi l-am dorit”. 

Această mutare pentru mine înseamnă un pas foarte important, pe care eu mi l-am dorit. Mă bucur foarte mult că cele două cluburi au ajuns la o înțelegere. Mi-am dorit mult să plec acolo și să fac un pas spre Liga 1 este un lucru foarte bun pentru cariera mea. Sper să confirm așteptările și să mă impun acolo.

Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în acești patru ani și probabil vom mai fi alături, deoarece plec doar pentru un an ca împrumut. Sper să promoveze în acest an și toate visele să li se îndeplinească și să fie puternici împreună”, a spus Tudor Telcean, conform liga2.prosport.ro.

Comentarii Facebook