U Cluj debutează sâmbătă în Liga a IV -a. Ce mesaj a transmis suporterilor

 

Universitatea debutează sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 17:00, în Liga a IV -a, contra formației Unirea Tritenii de Jos. Meciul se joacă pe Cluj Arena.

 

Echipa pregătită de Marius Popescu și Zsolt Szilagyi a stat în runda inaugurală, în timp ce adversarii ”studenților” au pierdut cu 3-0 întâlnirea cu Vulturul Mintiu Gherlii. 

 

Antrenorul principal al “Şepcilor roşii”, Marius Popescu, le-a transmis un mesaj suporterilor Universităţii Cluj: ”Începe un nou campionat, e un moment important în viața clubului. Vă așteptăm la stadion să ne susțineți ca și până acum și vă rugăm să aveți răbdare cu noi, pentru a ne atinge scopul final: revenirea în elita fotbalului românesc, acolo unde ne este locul”, a declarat antrenorul principal înaintea debutului echipei în sezonul 2016/2017. 

 

Biletele pentru acest meci au fost puse la vânzare la casele Cluj Arena, la prețul unic de 5 lei, şi pot fi achiziţionate până în ziua meciului, la ora 17:00. 

 

Vezi echipa cu care va debuta U Cluj: 

 

Cristian Man, Rareș Pop, Emilian Dolha, Florin Fizeșan, Horațiu Popa, Octavian Abrudan, Rareș Cîndea, Darius Hîmpea, Flavius Nistor, Gabriel Giurgiu, Alexandru Păcurar, Adrian Pop Solovăstru, Mădălin Bercea, Cristian Kilin, Dorin Goga, Brian Lemac, Iuliu Hațiegan, Adrian Pintea.

 

Fotbaliştii şi staff-ul tehnic îşi vor începe ziua de sâmbătă cu o vizită în Parcul “Iuliu Haţieganu”, unde, de la ora 11:00, îi vor susţine pe colegii rugbişti de la “U”, care au meci cu CSM Olimpia Bucureşti. Universitatea Cluj îi încurajează, astfel, pe suporteri să susţină toate echipele care joacă sub sigla “U”.

 

Tuturor celor care înțeleg ce se ascunde în spatele acelui "Mamă, te iubesc, dar nu ca pe U" le spunem: "U" Cluj nu moare!

 

Tuturor celor care nu vor uita până la moarte primul pas pe stadion le spunem: Cluj-Napoca sunteți voi!

 

Tuturor celor care au crescut în "Peluza Șepcile roșii" le spunem: "U" Cluj e echipa voastră!

 

Tuturor celor care cântă pentru culori, onoare și valori le spunem: "U" e un nume sfânt!

 

Tuturor celor pentru care "U" e un mod de viață le spunem: Trup și suflet suntem lângă voi!

 

Tuturor celor care văd, ca și noi, viața în doar două culori...

 

Tuturor celor care simt, trăiesc și gândesc "studențește"...

 

Tuturor celor pentru care "U" e mai mult decât o vocală, iar 1919, mai mult decât un număr...

 

Tuturor vă dăm întâlnire sâmbătă, de la ora 17, pe Cluj Arena, la primul meci de fotbal al Universității Cluj din acest sezon.

 

Pentru "U", pentru noi toți, povestea continuă!

 

Haideți la stadion, să scriem împreună urmatoarele capitole din povestea Șepcilor roșii!

 

Împreună suntem "U"!”, este mesajul U Cluj către suporteri.

Comentarii Facebook