U Cluj - CS Mioveni 2-2! REZUMAT VIDEO Meci nebun pe Cluj Arena

 

Trei eliminari, multe cartonase galbene si ratari uriase intr-o partida in care vedete nu au fost jucatorii, ci arbitrul Adrian Cojocaru.

 

Pele, de la U Cluj (min 37), respectiv Sandulescu (min 69) si Voicu (min 81) de la CS Mioveni, au parasit terenul eliminati. Studentii nu au putut beneficia timp de o repriza nici de aportul lui Cristea, accidentat in minutul 43 si inlocuit de Grozav.

 

Oaspetii au avut conducerea din minutul 39, la un gol al lui Azya, dupa o eroare a lui Matache si din nou din minutul 55, la lovitura de cap a lui Olteanu.

 

Cele doua goluri ale clujenilor au fost inscrise de Claudiu Niculescu in minutele '54 si '70 (din penalty). Acelasi Niculescu a lovit bara portii adverse in minutul '48, la o lovitura libera.

 

In minutul '85 Cojocnean a fost faultat in careul oaspetilor, dar arbitrul Cojocaru nu a acordat penalty.

 


Suporterii l-au fluierat copios pe antrenorul Ionut Badea, dar si pe jucatori pentru slaba prestatie in compania ultimei clasate din Liga 1.

 

Iata si cele doua formatii:

U Cluj: Matache - Achim, Abrudan, Pele, Grecu - Marinescu, Bostina, Bazzi - Machado, Niculescu, Cristea. Antrenor: Ionut Badea. Rezerve: Popa, Szilagyi, Morar, Menassel, Ungurusan, Cojocnean, Grozav.

 

CS Mioveni: Popescu - Voicu, Olteanu, Sandulescu, Baicu - Enache, V. Gheorghe, Naidin, Mandea - Ayza, Cl. Ionescu. Antrenor: Marian Pana. Rezerve: Cobrea, Neagu, Stoica, Miulescu, Cretu, Cosereanu, Nila.

Comentarii Facebook