"U" Cluj - Admira Trenkwalder 1-1, FINAL

Meciul s-a desfasurat in cadrul turneului de pregatire din Antalya. Jucatorii au incercat sa-i faca victoria cadou finantatorului Florian Walter, care isi sarbatoreste azi ziua de nastere.

 

"U" a inceput meciul cu Matache- Ungurusan, Bonatti, Basso, Tene- Popa, Ionescu, Reinaldo, Acosta- Lecic, Huvos

Prima repriza s-a jucat pe contre, clujenii avand mai multe ocazii ocazii, prin Adi Popa, Huvos si Reinaldo, dar fara sa reuseasca sa inscrie.

 

La debutul partii a doua "U" a intrat in teren cu trei jucatori noi -Voican, Dolha si Musat, iar pe parcursul reprizei au mai intrat Danciu, Lemnaru si Baiano. Meciul a continuat in nota de dominare a echipei clujene, dar fara precizie la finalizare.  In partea a doua a reprizei secunde austriecii au devenit mult mai periculosi , ratand trei oportunitati in minutele 65, 70 si 71 si oferindu-i lui Matache sansa de a se face remarcat printr-un reflex de zile mari.

 

Echipa austriaca a inscris in minutul 82, dupa ce in urma cu 5 minute Reinaldo a ratat ocazia meciului, trimitand cu capul putin pe langa poarta din 5 metri. In minutul 84 austriecii au mai avut o ocazie , Matache respingand insa un sut de la 20 de metri.

Clujenii au egalat printr-un gol inscris de Voican in minutul 86 , cu un sut in vinclu de la 15 m, in diagonala si meciul s-a incheiat la egalitate . Ambele echipe au avut mai multe ocazii , U mai ales in prima parte iar Admira in partea a doua.

 

Admira Trenkwalder, anterior cunoscuta ca Admira Wacker, este pe locul doi in liga a doua din Austria , la mica distanta de liderul seriei.

In palmaresul echipei se afla insa castigarea de noua ori a campionatului austriac , cinci cupe si o supercupa a Austriei, participari multiple in cupele europene. Clubul e fost in topul campionatului austriac pana in anul 2005, cand datorita problemelor financiare a retrogradat si in scurt timp a fost nevoita sa fuzioneze cu o echipa din liga a cincea, informeza site-ul clubului clujean de fotbal.

 

Echipa condusa de Viorel Hizo va intalni peste doua zile pe Sortan Guzor - Uzbekistan.

Comentarii Facebook