U Cluj - amenda de 20.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu CFR Cluj. Batausii lui Cadu, interzisi un an de pe stadioane


Clubul Universitatea Cluj a fost sanctionat cu suma de 20.000 de lei pentru incidentele din teren, de la meciul cu CFR Cluj.

Amenda a fost aplicata de Jandarmeria Cluj.

Clubul a fost amendat cu 20.000 de lei: 10.000 pentru ca "nu s-a efectuat un control riguros al persoanelor si bagajelor la intrarea in arena sportiva, fiind astfel introduse torte si petarde", iar inca 10.000 pentru ca "nu a asigurat inregistrarea si supravegherea video a comportamentului participantilor in arena sportiva, respectiv in zona tunelului de acces spre terenul de joc".

S-au mai aplicat "doua sanctiuni contraventionale in valoare de 2000 lei aplicate unui numar de doua persoane pentru provocare si participare la scandal in zona tunel a stadionului, respectiv lovirea unui jucator al echipei CFR 1907 Cluj, in baza Legii 4/2008 modificate, art.20, lit. l, iar ca sanctiune complementara s-a dispus interzicerea accesului la meciurile de fotbal organizate de FRF si LPF pe o perioada de 1 an".

Jandarmii precizeaza ca "din punct de vedere al ordinii publice, siguranta spectatorilor nu a fost pusa in pericol, neexistand incidente intre spectatori ori suporterii celor doua echipe inainte, pe timpul ori dupa intreruperea jocului sportiv".

 

Ioan Andone il apara pe Cadu: "Nu a facut gesturi obscene. A fost onorabil. Cu Grozav si Morar, U Cluj nu ne dadea gol" VIDEO

Comentarii Facebook