U Cluj a transferat un atacant argentinian cu peste 130 de meciuri în primele două ligi. „Studenții” vor să prindă cu orice preț play-off-ul Superligii


U Cluj vrea să prindă cu orice preț play-off-ul Superligii! Clujenii l-au transferat pe vârful de atac argentinian Federico Anselmo, jucător cu peste 130 de meciuri în primele două ligi din Argentina.

Crescut de clubul Estudiantes de La Plata, Federico Anselmo a debutat la nivel de seniori chiar în Liga Profesional (prima ligă din Argentina) la vârsta de 19 ani în sezonul 2014/2015. A început să se remarce în următorul sezon, când a marcat cinci goluri în 14 meciuri pentru Atlético de Rafaela.

Timp de trei sezoane, Anselmo a îmbrăcat tricoul celor de la Quilmes Atlético Club. A bifat 88 de meciuri în al doilea eşalon din Argentina, marcând 28 de goluri. În 2021 a fost la un pas de promovare, echipa sa ajungând până în finala pentru promovare, unde a cedat la lovituri de departajare. Pe parcursul anului trecut, el a reuşit să înscrie 11 goluri, fiind cel mai bun marcator al echipei.

Echipe pentru care a evoluat până în prezent: Estudiantes de La Plata (Argentina), Atlético de Rafaela (Argentina), Unión Santa Fe (Argentina), Argentinos Juniors (Argentina), Independiente Santa Fe (Columbia), Deportivo Maldonado (Uruguay), Palestino (Chile), Quilmes (Argentina).

Comentarii Facebook