Radu Banciu l-a demolat pe Adrian Mutu: „Nu stă la CFR Cluj mai mult de trei meciuri. E cel mai slab antrenor”


La scurt timp după ce s-a aflat că Adrian Mutu a bătut palma cu Nelu Varga și va fi noul antrenor al lui CFR Cluj, controversatul jurnalist Radu Banciu a lansat o serie de comentarii acide la adresa tehnicianului.

Banciu a spus că „Briliantul” este „cel mai slab antrenor din fotbalul românesc” și că a trecut pe la echipe ca FC U Craiova sau Rapid din pură întâmplare.

„Adrian Mutu este, probabil, cel mai slab antrenor care poate să fie în momentul de faţă, în fotbalul românesc. Nu ai cum să fii sub Mutu. El a ajuns la toate echipele, în afară de FCSB.

El a antrenat la absolut toate echipele, pentru ce? Nu are niciun sens. Eu nu înţeleg, cum să îl aduci pe Mutu antrenor? Este ceva oribil. Nu stă la CFR mai mult de 3 meciuri”, a declarat Radu Banciu, la Prima Sport.

Adrian Mutu a spus că discuțiile despre preluarea echipei nu au durat mai mult de 5 minute cu patronul CFR.

„Aseară am fost sunat. Negocierile au fost simple. N-au durat foarte mult, 5 minute. Nu e prima oară când discutăm de astfel de lucruri. A picat într-un moment în care sunt liber, îmi doream să ajung la o astfel de echipă, dar nu mă gândeam că va fi așa repede.

E ceva ce mi-am dorit. Am vrut ca într-o zi să preiau CFR Cluj. Până acum, e unul dintre cele mai importante challenge-uri din carieră. Poate cel mai important.

Suntem prieteni, au mai fost tatonări. Vorbeam că într-o zi vom lucra împreună și e bine că s-a întâmplat. Știu responsabilitatea care vine cu această alegere. Sunt bucuros, dar știu că e presiune. Sunt foarte concentrat. Știu ce pretenții sunt. E cea mai titrată echipă din ultimii ani. Mereu va fi presiune la astfel de echipe, care vor să câștige fiecare meci. Știu la ce mă înham. Am căutat astfel de experiențe de când m-am apucat de antrenorat.

CFR nu are altă soluție decât să se bată la titlu. Așa a fost mereu de când a fost preluată de Neluțu Varga și așa va fi mereu. În play-off se va juca campionatul. Până atunci trebuie să încercăm să recuperăm cât mai multe puncte față de FCSB. Dacă nu, va fi foarte greu. CFR Cluj are o echipă bună. Sunt jucătorii cu valoare, cu CV-uri impresionante.

Am discutat despre un contract pe doi ani și jumătate. Va fi un proiect. Nu vom amesteca relația de prietenie cu antrenoratul. Vom fi prieteni indiferent de ce se va întâmpla. Poate chiar e o presiune mai mare pentru că Neluțu îmi e prieten”, a declarat Adrian Mutu, la Fanatik.

Comentarii Facebook