Miercuri 24 Aprilie

U Cluj 2 - Sanatatea, scor 3-0


Echipa a doua a Universitatii Cluj a invins categoric Sanatatea Cluj, scor 3-0, in cadrul etapei a opta a Ligii a III-a.

Fotbalistii antrenati de Gheorghe Barbu au dominat meciul de la un capat la altul, oaspetii avand doar doua situatii clare de gol. U Cluj 12 a inceput meciul in formula: Bosneag - Takacs, Szilagyi, Cordos, M. Muresan - Kovacs, Voican, Tulio, Dumitrescu, Danciu - Morar, scrie site-ul oficial al echipei.

"Debutul primei reprize i-a gasit pe "Sepcile rosii" in jumatatea adversa, Morar, Voican si Tulio fiind foarte activi in fata fundasilor adversi. Dupa cateva amenintari, Morar a deschis scorul in minutul 13, dupa ce a driblat doi adversari. U Cluj II a continuat sa atace, „Virusii verzi” multumindu-se doar sa „ciupeasca” pe contraatac. Pana la finalul primelor 45 de minute, Danciu si Morar au trecut putin pe langa dublarea avantajului de pe tabela. Scorul pauzei a fost 1-0 pentru U Cluj II", mai precizeaza sursa citata.

In repriza secunda Sanatatea a jucat dur si au castigat mijlocul. U Cluj 2 a dominat finalul de meci si Horvat, in minutul 80, si Ursu, in minutul 90, au dus scorul la 3-0.

U Cluj 2 a obtinut pana acum cinci victorii in Liga a III-a, iar in 14 octombrie va juca in deplasare cu Unirea Tarlungeni.

Comentarii Facebook