U Mobitelco a zdrobit BC Timisoara, la Cluj, scor 85-68


Elevii lui Marcel Tenter au dat o lectie de baschet formatiei BC Timisoara, sambata seara, in sala "Horia Demian".

Scorul final a fost net in favoarea clujenilor, care s-au impus cu un avans de 17 puncte, pe seturi fiind: 22-19, 19-17, 19-13, 25-19.

Victoria i-a fost dedicata lui Rob Thomson, care s-a retras din activitatea competitionala si va antrena copiii din Rwanda.

"A fost un meci extrem de greu si stiam ca daca vom avea intensitate timp de 40 de minute vom avea sanse mari de a invinge. Baietii nostri si-au facut bine treaba, insa mai avem multe lucruri de pus la punct in faza de executie. Dedicam aceasta victorie lui Rob, un caracter si un jucator deosebit. ii uram mult succes in cariera lui si ii multumim pentru aportul deosebit pe care l-a avut in succesul acestei echipe", a declarat antrenorul Marcel Tenter.

Cei mai buni marcatori au fost:
U Mobitelco BT Cluj: Kyndall Dykes 29p 6mc 5pd 5rec 38ef, Mihai Silvasan 18p 4pd, Zoran Krstanovic 12p 7rec, David Lawrence 9p, Tyler Morris 6p, Robert Thomson 5p, Mihai Paul 4p 8pd, Paul Chetreanu 2p.

BC Timisoara: Zlatko Jovanovic 17p, Bogdan Popescu 14p, Dominique Archie 12p, Nenad Markovic 9p, Branko Cuic 8p, Ivan Siriscevic 6p, Dan Paltinisanu 2p.

 

Foto: u-mobitelco.ro

Comentarii Facebook