U BT Cluj și-a aflat adversara din sferturile Basketball Champions League. Campioana României la baschet masculin va întâlni o formație germană


Campioana României la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, calificată în premieră pentru România în sferturile Basketball Champions League, va întâlni în această fază formaţia germană MHP Ludwigsburg, în sistemul „cel mai bun din trei partide”, pentru calificarea la Turneul Final Four de la Bilbao.

Campioana României la baschet masculin va evolua contra germanilor de la Riesen Ludwigsburg pentru un loc în penultimul act al competiției.

Riesen Ludwigsburg are palmares un loc doi în campionatul Germaniei (2019/20) și un loc doi în Cupa Germaniei (2008). Germanii s-au clasat pe locul patru în ediția 2017/18 a Ligii Campionilor.

Sferturile de finală ale competiției se vor desfășura în sistemul cel mai bun din trei meciuri. Primul meci va avea loc pe 5 sau 6 aprilie, la Cluj. Urmează confruntarea de la Ludwigsburg pe 12 sau 13 aprilie, iar meciul decisiv (dacă se va ajunge acolo), pe 19 sau 20 aprilie, notează hotnews.ro. 

Comentarii Facebook