Gigi Becali nu a reușit să-l transfere pe Omrani la FCSB. Președintele CFR: „Îi place aici, are o parteneră de viață cu care se simte bine”


Billel Omrani (28 de ani), atacantul celor de la CFR Cluj, își încheie contractul cu gruparea ardeleană la finalul sezonului, însă negocierile continuă cu oficialii clubului. S-a vorbit în repetate rânduri că Omrani va pleca la FCSB, însă aparent în planurile fotbalistului nu intră plecarea din Cluj, unde ar avea o iubită.

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB este un mare admirator al francezului și a declarat că i-a făcut deja o ofertă fotbalistului, însă nu a fost acceptată de Omrani. Președintele celor de la CFR Cluj, însă spune că discută în continuare cu Omrani, iar pretențiile sale financiare ar putea fi suportate doar de echipe din străinătate, nicidecum din România. Omrani se simte foarte atras de Cluj, iar un merit l-ar avea și iubita fotbalistului, care studiază medicina în acest moment, potrivit oficialilor de la CFR, notează digisport.ro. 

E jucătorul CFR-ului până în vară. E atras de Cluj, de echipă, de suporteri, de stadion, Nu putem să oferim ce oferă o echipă din Arabia, China. Nicio echipă din România nu poate să satisfacă pretențiile financiare pe care le poate oferi China. Noi tot discutăm cu el. Este montat, concentrat.

Au fost și discuții din Coreea. Nu a vrut să meargă. A zis că vrea să rămână la CFR Cluj, îi place aici. Are un nivel de inteligență mare, dar uneori ne este greu să-l înțelegem. El se simte bine. Are o parteneră de viață cu care se simte bine. E studentă la Medicină. Ne bucurăm și pentru el, și pentru noi. El tot la CFR va reveni indiferent unde se va transfera”, a declarat Cristi Balaj, pentru Pro X.

Comentarii Facebook