U BT Cluj-Napoca, semifinalistă în Liga Națională de Baschet, după victoria la limită în deplasarea din Bănie


Clujenii au reușit să se impună, marți, 18 aprilie, împotriva celor de la SCM ”U” Craiova. Meciul a reprezentat cea de-a 3-a victorie consecutivă împotriva formației din Bănie și calificarea clujenilor din primul tur al play-off-ului. 

Campionii clujeni au reușit să treacă de SCM ”U” Craiova cu foarte mari emoții, în meciul al 3-lea, care s-a disputat la Craiova, după ce în primele două meciuri au reușit să se impună pe teren propriu, cu scorurile 86-81 și 79-70. Cel de-al 3-lea meci s-a încheiat 97-94, în favoarea clujenilor.

Echipa din Bănie avea un avantaj de 3 puncte, scorul fiind 94-91 când mai rămăseseră doar 44 de secunde, dar clujenii au reuşit un coş de două puncte prin Leonardo Meindl (plus o liberă) şi o aruncare de trei puncte semnată de Patrick Richard.

Brazilianul Meindl (34 puncte, 4 recuperări) a fost declarat MVP-ul în formația clujeană, susţinut de Patrick Richard (16 puncte, 5 recuperări și 10 pase decisive) şi Andrija Stipanovic (14 puncte, 5 recuperări). 

Campionii clujeni sunt în semifinală, alături de CSM CSU Oradea și CS Rapid Bucureşti, care au reușit să se impună împotriva celor de la SCM Timișoara, respectiv FC Argeş Piteşti.

Cea de-a 4-a semifinalistă va fi decisă între BC CSU Sibiu și CSO Voluntari, după ce sibienii au preluat conducerea la general (2-1), după o victorie pe teren propriu.

FOTO: U-BT Cluj-Napoca 

Comentarii Facebook