U-BT Cluj-Napoca luptă pentru titlul de campionă la baschet azi, în prima partidă din finala Ligii Naționale, disputată la Oradea


Finala ediției 2022/2023 a Ligii Naționale de baschet masculin se va disputa, pentru prima dată în istorie baschetului românesc, în sistemul „patru victorii din șapte partide”. 

Primele două meciuri vor se dispută la Oradea, acestea vor fi urmate de alte două, la Sala Polivalentă din Cluj. Prima confruntare dintre cele două se desfășoară în această duminică, 14 mai, la ora 17:00, pe Oradea Arena.

Meciul va putea fi urmărit în direct la Digi Sport 3, Prima Sport 3 și FRB TV.

Bihorenii se bucură de avantajul terenului propriu, întrucât au încheiat stagiunea regulată pe prima poziție. Meciul din această seară de la Oradea se va disputa cu casa închisă. 

Finala dintre U-Banca Transilvania și CSM CSU Oradea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Practic, cele două s-au întâlnit și în finala Cupei României, adjudecată de clujeni cu scorul de 78-65. În campionat, fiecare combatantă s-a impus acasă, bihorenii cu 82-74, în vreme ce U-Banca Transilvania a repurtat un succes cu 94-79 în retur. 

În Play-Off, U-Banca Transilvania și CSM CSU Oradea și-au disputat finala stagiunii 2020-2021. Totodată, clujenii au mai  dat peste orădeni de patru ori în postsezon, o dată în sferturi și de trei ori în semifinale.

Vă reamintim și programul finalei:

Meciul I – Duminică, 14 mai – Sala Polivalentă din Oradea – 17:00

Meciul II – Marți, 16 mai – Sala Polivalentă din Oradea – 18:00

Meciul III – Sâmbătă, 20 mai – BTarena – 18:15

Meciul IV – Luni, 22 mai – BTarena – 19:00

*Meciul V – Joi, 25 mai – Sala Polivalentă din Oradea – 18:30

*Meciul VI – Duminică, 28 mai – BTarena – Ora încă nu a fost stabilită

*Meciul VII – Miercuri, 31 mai – Sala Polivalentă din Oradea – Ora încă nu a fost stabilită

Comentarii Facebook