„Atâta timp cât sunt șanse, noi vom lupta până la capăt!”. Meciul dintre CFR Cluj și FCSB reprezintă ultima speranță la titlu pentru clujeni


Runda a 8-a din play-off anunță unul dintre cele mai interesante dueluri din Superliga României, cel dintre FCSB şi CFR Cluj, o confruntare care a devenit derby cu casa închisă, datorită mizei tot mai ridicate de la an la an, de această înfruntare.

10 succese, șase rezultate de egalitate şi două partide pierdute este palmaresul roş-albaştrilor din postura de gazde în ediţia 2022-2023.

Meciul din această duminică, 14 mai, care se va disputa de la ora 21.00 se joacă cu casa închisă, pe Arena Națională din București.

27 februarie 2023, Petrolul - CFR Cluj 2-5: A fost singura victorie reuşită de formația lui Dan Petrescu în ultimele șase deplasări din campionat, interval în care au mai înregistrat două remize (2-2 cu Sepsi OSK, 1-1 cu Universitatea Craiova) şi trei înfrângeri.

CFR Cluj a marcat cel puţin un gol în 16 dintre cele 18 partide disputate pe teren advers în ediţia curentă.

Din raportul tutoror întâlnirilor dintre cele două echipe, acestea s-au mai întâlnit de 69 de ori în principala competiţie internă, de 25 de ori s-au impus bucureştenii, de 19 ori au câştigat clujenii, iar alte 25 de partide s-au terminat la egalitate.

Palmares cu FCSB gazdă: 34 de meciuri - 16 succese FCSB - 12 remize - 6 victorii CFR Cluj.

15 decembrie 2022, FCSB - CFR 0-1: a fost singurul succes reuşit de ardeleni în precedentele șase dueluri pe prima scenă, în rest au trei victorii FCSB şi două rezultate de egalitate.

Statisticile cu Dan Petrescu pe banca clujenilor, împotriva celor de la FCSB, în toate competiţiile: 29 de jocuri - 8 victorii - 10 remize - 11 înfrângeri.

Dan Petrescu nu va fi prezent pe banca CFR-ului pentru duelul cu FCSB

Dan Petrescu nu va putea fi prezent pe banca CFR-ului în meciul din această seară, împotriva celor de la FCSB, din cauza unei suspendări venite în urma sancțiunilor acordate de arbitrii. Tehnicianul va fi înlocuit de secundul Costin Curelea pentru această partidă.

„Atâta timp cât sunt șanse, noi vom lupta până la capăt!”, a fost declarația antrenorului secund, Costin Curelea, în conferința premergătoare partidei.

Partida va fi transmisă în direct, de la ora 21.00, pe PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

Iată cum arată clasamentul play-off-ului, înaintea disputării partidei dintre FCSB - CFR Cluj

clasament play off.png

Comentarii Facebook