Luni 26 Septembrie

U-BT a câștigat Cupa României la Baschet masculin

 

Baschetbaliștii de la U BT au învins la Oradea și au câștigat Cupa României la Baschet masculin.

 

”Peste 100 de suporteri au făcut deplasarea la Oradea pentru semifinala de Cupa României cu BC Mureș. Suportul acestora a fost deosebit de puternic pe toată durata partidei, însă s-a simțit mai ales pe parcursul sfertului al treilea, în care jocul nostru a suferit.

 

Vă suntem recunoscători pentru ajutor, sperăm că diseară ne vom putea bucura împreună de victorie!”, notează site -ul oficial U-BT.ro.

 

U-Banca Transilvania a câștigat în premieră trofeul CUPA ROMÂNIEI, după un meci intens la Oradea, cu CSM CSU. Scorul final a fost 82-75 (18-14, 18-19, 16-16, 30-26). Meciul a fost controlat în cea mai mare parte a sa de băieții noștri, care se întorc acasă cu primul trofeu pus în joc în acest sezon!

 

Suntem într-adevăr fericiți, este un trofeu care ne lipsea. Astăzi, U-Banca Transilvania a dovedit că, în meciurile decisive, importante, poate să facă diferența. Suntem foarte fericiți, este un trofeul pe care ni l-am propus și am reușit să îl obținem. Urmează, bineînțeles, campionatul, un alt trofeu care va fi cu totul și cu totul altceva”, a declarat Mircea Cristescu, vicepreședinte U-BT.

 

Antrenorul clujenilor, Marcel Țenter, a declarat că speră ca acest trofeu ”să închege și mai mult echipa noastră, să jucăm din ce în ce mai bine în continuare. Toți jucătorii au jucat bine, însă, în condițiile regulamentului acestei competiții, vreau să îl felicit pe Nandor Kuti, a jucat extraordinar pentru vârsta lui, pentru minutele pe care le-a primit în acest campionat, a dovedit un joc fenomenal! Îi mulțumesc și sper că va continua tot așa, să devină un jucător foarte important pentru noi, dar și pentru naționala României! A fost un arbitraj foarte bun atât astăzi, cât și ieri și merită menționat acest lucru. Pentru mine este extraordinar că am reușit să câștig ca și jucător două titluri, am reușit să fiu campion și ca antrenor și acum am adus și Cupa României la Cluj. Mă bucur foarte mult pentru fanii noștri, le mulțumim foarte mult, i-am simțit tot timpul alături, chiar dacă au fost în inferioritate numerică au fost foarte inimoși și i-am auzit pe tot parcursul meciului! Suntem înainte de playoff și vom avea nevoie de ei acolo!”.

 

Foto: U-BT.ro

Comentarii Facebook