"U" Mobitelco s-a calificat in Turneul Final Four al Ligii Europei Centrale

Baschetbalistii de la "U" Mobitelco i-au invins azi in deplasare pe cehii de la BK Prostejov cu scorul de 73 - 72. Ei au terminat neanvinsi in Grupa A, din Liga Europei Centrale.

Cele mai multe puncte pentru "U" au fost inscrise de Krstanovici 25, Silvasan 21, Cuici 8, Lawrence 8 si Medvedj 7.

"Au fost si momente in care ne-am pierdut speranta la calificare, cand cehii s-au dus la 9 puncte, dar baietii au jucat extraordinar, cu o aparare exemplara si cu Krstanovic si Silvasan in prim-plan, in conditiile in care aveam patru jucatori in teren cu cate patru faulturi. Ii felicit si ne bucuram pentru calificarea la Turneul Final Four, mai ales ca am obtinut-o in deplasare, pe terenul unei echipe puternice", a declarat Mircea Cristescu, presedintele executiv al echipei de baschet clujene.

"U" Mobitelco a invins in toate cele trei partide disputate pana acum în grupele Ligii Europei Centrale. Doua victorii au fost obtinute in fata detinatoarei trofeului, formatia maghiara Albacomp, si a treia in fata celor de BK Prostejov, in meciul tur de la Cluj, cu scorul 81-73.

Clujenii isi vor cunoaste adversarii abia dupa data de 5 ianuarie 2010, cand se vor termina toate meciurile din grupele Ligii Europei Centrale. Turneul final va avea loc in perioada 9 - 10 februarie 2010, locatia urmeaza sa fie stabilita in urmatoarele saptamani.

Mircea Cristescu a declarat ca finala ar putea fi gazduita la Cluj-Napoca. "Ne dorim si vom analiza posibilitatea de a gazdui la Cluj Turneul Final Four, dar asta va depinde de resursele bugetare si de sprijinul pe care ni l-ar putea oferi autoritatile locale", a incheiat presedintele executiv al clubului.

Comentarii Facebook