U Banca Transilvania pune în vânzare biletele și abonamentele pentru noul sezon


Clubul U Banca Transilvania a lansat vînzarea biletelor pentru noul sezon al Ligii Naționale de Baschet.

Perioada 27 august - 10 septembrie 2019 este rezervată vechilor abonați, campania continuând pentru abonații noi până pe data de 15 octombrie 2019.

Cei care își vor face abonament vor beneficia tot sezonul de cele mai bune locuri în sală, 10% reducere la magazinul oficial de la Cluj Arena și de la Iulius Mall, pentru toate articolele personalizate cu însemnele Universității, în baza cardului de abonat, dar și 10% reducere la restaurantul 4Champions din incinta BTarena, în baza cardului de abonat.

PREȚURI SEZON 2019/2020:

Preturi abonamente:

200 de lei pentru abonații vechi;

250 de lei pentru abonații noi;

100 de lei pentru elevi (copii de la 7 ani), studenți și pensionari. Oferta este valabilă doar la achiziționarea abonamentelor de la casieria bilete.ro din incinta BTarena;

Gratuitate pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani, fără a fi asigurat locul pe scaun;

Gratuitate pentru persoane cu dizabilități: abonamentele se pot ridica de la casa de bilete în baza cărții de identitate și a certificatului de handicap.

Guest:

500 de lei abonament în zona VIP - Guest: premimum drinks & networking. Oferta este valabilă începând cu data de 10 septembrie 2019.

Family (minim trei membri):

20% reducere din întregul pachet la casa de bilete. Oferta este valabilă pentru cardurile de acces general, nu și zona VIP - Guest.

Company:

20% reducere la peste 10 abonamente cumpărate de o companie. Oferta este valabilă pentru cardurile de acces general, nu și zona VIP - Guest.

Prețuri bilete acces general sezon 2019 - 2020:

10 lei/bilet achiziționat online de pe platforma www.bilete.ro. Prețul este unic, valabil pe parcursul întregului sezon în toate competițiile organizate de către U-Banca Transilvania.

12 lei/bilet achiziționat la casa de bilete din incinta BTarena sau de la punctele de vânzare ale partenerilor bilete.ro: Poșta Română, Inmedio, Germanos și Agenția Teatrală.

6 lei/bilet achiziționat de către elevi, studenți sau pensionarii de la casa de bilete BTarena în baza carnetului de student/elev/pensionar;

Vezi AICI toate detaliile despre bilete si abonamente.

Comentarii Facebook