Medalii la ciclism pentru sportivii de la Clubul Voința


Sportivii de la Clubul Voința au obținut medalii la Cupa Națională a României la Șosea, etapa a treia, categoriile copii, cadeţi şi juniori, care a avut loc acum o lună, în 11 august, anunță abia acum Clubul.

După cele 3 etape de cupă, la categoria juniori, David Adrian Urs se clasează pe locul 1. Sportivul este component al Lotului Naţional de Juniori la Şosea.

La categoria cadeţi, Alexandru Iacob se clasează pe locul 2, Victor Caraiani, pe locul 4 şi Ciprian Elecheş, pe locul 7.

În clasamentul general al Cupei Naţionale a României, după cele 3 etape, rezultatele la categoria copii / masculin şi feminin, Clubul Sportiv  Voința Cluj  prin cei 12 copii care au participat, a obţinut rezultate notabile, adică 5 medalii, prin:

Locul 1: Rareş Iacob, Ştefan Leu;

Locul 2: Ilona - Ana Ioan, Matei Butuc;

Locul 3: Ştefan Tudoran

Ceilalţi sportivi: Ioana Pătrașcu, Sabina Petrescu, Andrei Cărbunarea, Cătălin Luca, Dragoş Cioclin, Dragoş Gherghina, Ştefan Băluţă, Carol Popa, obţinând locuri între 4 şi 10. 

Campionatul Naţional de Şosea, categoria copii s-a desfăşurat în zilele de 24 şi 25 august a.c. la probele de contratimp individual şi fond şi Cupa Internaţională Novak Cycling Academy de la Miercurea Ciuc unde au participat peste 80 de sportivi de la toate cluburile din ţară.

Rezultatele obţinute de sportivii noştri au fost:

Locul 1: Rareş Iacob, Ştefan Leu, Ioana Pătraşcu;

Locul 2: Sabina Petrescu

Locul 3: Matei Cucu

La înălţime şi clasări bune au avut şi ceilalţi sportivi Darius Gherghina, Darius Cioclin, Andrei Cărbunarea, Victor Caraiani, careau fost aproape de podium.

La Cupa Internaţională Novak Cycling Aacademy , Alexandru Iacob s-a clasat pr locul 2.

REZULTATE CICLISM – PROBA M.T.B. - Downhill

Cupa Naţională a României la M.T.B.- Downhill , la Păltiniş, 16 iunie 2019, de la C.S.Voinţa Cluj-Napoca a participat sportivul Bondor Bogdan, categoria Seniori, care este pe locul  10 mondial în clasamentul U.C.I. la proba M.T.B., four-cross.

La acest concurs sportivul a obţinut locul 1.

La Campionatul Naţional de Enduro, 24-25 august 2019, de la Straja, judeţul Hunedoara, au participat peste 170 de sportive, iar de la C.S.Voinţa Cluj-Napoca a participat sportivul Bondor Bogdan, care a obţinut locul 1, fiind campion naţional.

Sportivul a participat la mai multe Concursuri Internaţionale, Cupe Mondiale în Scoţia, Franţa, Cehia  şi la Campionatul Mondial  din Italia(Val di Sole) la probele de downhill şi four-cross, fiind component al Lotului Naţional de Seniori.

REZULTATE CICLISM – PROBA Trial

la Cupa Naţională a României la Trial şi Campionatul Naţional de Trial, din 31 august 2019, de la Bistriţa, de la C.S.Voinţa Cluj-Napoca au participat sportivii Zaharie Iulian şi Balmuş Bogdan, la categoria Seniori.

La Cupa Naţională a României, Zaharie Iulian a obținut locul 1, iar Balmuş Bogdan, locul 3, iar la Campionatul Naţional de Trial Zaharie Iulian a luat tot locul 1, și Balmuş Bogdan, locul 2.

Comentarii Facebook