Marti 24 Noiembrie

U Banca Transilvania îi cheamă pe suporteri la sală. Mihai Silvășan: Sala plină ne ajută să câștigăm

 

U Banca Transilvania va juca miercuri, 7 februarie de la ora 20.00, la Sala Sporturilor ”Horia Demian” un meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale FIBA Europe Cup.

 

Clujenii vor primi vizita echipei cipriote Keravnos Nicosia și au nevoie de victorie pentru a se califica în fazele eliminatorii ale competiției.

 

Antrenorul U Banca Transilvania, Mihai Silvășan, a declarat că meciul va fi greu, dar suporterii pot ajuta foarte mult echipa. ”Ciprioții vor veni cu gândul la victorie, își vor dori foarte mult să câștige, va fi un meci care pe care. Keravnos este o echipă bună, cu mulți jucători valoroși, de o calitate individuală foarte bună, însă am reușit să îi învingem o dată și sperăm să o facem și a doua oară. Cu siguranță, mentalitatea nostră este aceea de a câștiga și de a trece mai departe. Din păcate, nu mai depinde doar de noi, contează și rezultatul meciului din Olanda, însă noi vrem să controlăm ceea ce putem controla și anume să dăm ce avem mai bun din noi în meciul de miercuri. Nu știu dacă va fi un avantaj faptul că jucăm în sala «Horia Demian», vom vedea la ora meciului. Cea ce pot spune este că această sală a fost o sală caldă, o sală primitoare și întotdeauna ne-a făcut plăcere să jucăm aici. Eu sper și îmi doresc foarte mult să fie plină sala, să fie cât mai multă lume și să ne ajute să câștigăm!”.

 

Cei care doresc să cumpere bilete trebuie să se grăbească, pentru că numărul tichetelor scoase la vânzare este redus, având în vedere că avem un număr mare de abonamente eliberate în acest sezon.

 

Foto: U-bt.ro

.

Comentarii Facebook