U Banca Transilvania - Fenerbahce Istanbul, 66 - 67, la League of the 4. Finalul a fost de infarct - VIDEO


League of the 4 le-a oferit clujenilor șansa să vadă la treabă super echipa lui Fenerbahce Beko Istanbul, care a jucat cu U Banca Transilvania în cea de-a doua semifinală a evenimentului de la BT Arena.

Clujenii au jucat fără trac și chiar au fost egalii celor de la Istanbul, în fața unui public pătimaș, dar parcă prea puțin pentru ce ar fi meritat un astfel de meci. Au fost în tribune circa 2.000 de spectatori, pentru a vedea o echipă ce rareori va mai ajunge la Cluj-Napoca. Turcii sunt câștigători ai EuroLeague și au 12 titluri naționale. Lotul lor este unul plin cu vedete.

Meciul a fost unul bun, cu o echipă clujeană foarte bine pusă în teren. Jucătorii au reușit foarte multe recuperări și chiar câteva faze electrizante. Kerron Johnson, noul fundaș al U banca Transilvania, s-a evidențiat prin câteva acțiuni foarte bune, pivoții Rareș Uță, Darko Planinic au fost buni sub coș, iar Patrick Richard bun la incursiuni în atac.

Meciul a fost bun, iar pe final clujenii puteau chiar câștiga. Ei au avut ultima posesie, dar au pierdut la un punct, pentru că le-a lipsit luciditatea marilor meciuri. Au părut, pe final, că nu știau cum să acționeze. În ultimele 3 secunde de joc au fost două time-out -uri cerute de clujeni, ca și când nu au știut ce să facă pentru a înscrie. S-a reușit un ultim șut, dar a fost unul mai slab. Parcă lipsea din echipă un Kyndall Dykes, care să conducă faza.

Antrenorul secund al clujenilor, Mihai Silvășan, a spus la finalul meciului că nu contează că s-a jucat bine cu Fenerbahce Istanbul, pentru că antrenorul principal, Dusko Vujosevic, le-a spus jucătorilor la vestiar că numai victoria contează.

U Cluj va juca duminică finala mică de la ”League of the 4”.

Comentarii Facebook