Luni 6 Aprilie

U Banca Transilvania - B.C. Keravnos (Cipru). Jandarmii asigură ordinea publică

 

Efective de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la  partida internaţională de baschet masculin C.S. ,,Universitatea Banca Transilvania’’ Cluj-Napoca și B.C. Keravnos (Cipru).

 

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la partida internaţională de baschet masculin din cadrul ”F.I.B.A. Europe Cup”, dintre echipele C.S. ”Universitatea Banca Transilvania” Cluj-Napoca și B.C. Keravnos (Cipru), care se va disputa astăzi, 7 februarie a.c., în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, începând cu ora 20.00.

 

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

 

Accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

 

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj informează suporterii că legislaţia în  vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

 

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe   documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine.

 

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

 

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

 

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Comentarii Facebook