U-Banca Transilvania a câștigat categoric meciul cu BC Balkan Botevgrad, din FIBA Europe Cup


U-Banca Transilvania a câștigat categoric meciul cu BC Balkan Botevgrad, din FIBA Europe Cup, după un meci foarte bun. Scorul a fost 92-80 (31-11, 23-20, 17-25, 21-24).

U-Banca Transilvania este la a doua victorie în grupa G a FIBA Europe Cup și ocupă primul loc în clasament, cu un total de șase puncte.

Nu pot decât să felicit jucătorii pentru atitudinea avută. Și-au dorit din primul minut să aibă un meci mare din punct de vedere defensiv și ofensiv. Ne-a ieșit în mare parte, dar am un mic gust amar. La final, în loc să creștem diferența, i-am lăsat să se apropie. S-a întâmplat așa pe fondul introducerii unor baschetbaliști de pe banca de rezerve. A fost decizia mea și mi-o asum. Una peste alta mă bucură victoria, mă bucur că avem 2-0 în grupă și că facem pași importanți spre calificare. Fiecare meci este important. Urmează o deplasare grea în Rusia, jucăm cu Enisey, care este pe hârtie cea mai valoroasă formație din grupă. Până atunci ne concentrăm totuși la Derby-ul Ardealului cu Sibiul, e un meci important pentru noi și pentru suporteri. Vrem să ne refacem până la ora jocului și să avem o evoluție foarte bună”, a declarat Mihai Silvășan.

FOTO: Manases Sandor

Comentarii Facebook