Tun financiar dat de CFR Cluj: 1,8 milioane de euro vor intra anual în conturile clubului!


CFR Cluj, campioana ultimelor patru sezoane, punctează și la capitolul imagine. „Feroviarii” au bătut palma cu un sponsor important, o cunoscută companie de servicii financiare.

Surse din cadrul clubului au dezvăluit pentru GSP.ro că, în urma acestui parteneriat, echipa va încasa 1,8 milioane de euro în fiecare sezon.

Tun financiar dat de CFR Cluj

Suntem bucuroși să vă anunțăm că platforma globală de investiții multi-active eToro a devenit partenerul principal al Campioanei României! eToro este cea mai importantă platformă socială de investiții din lume, cu peste 20 de milioane de utilizatori înregistrați la nivel global. 

Acest acord ilustrează angajamentul eToro față de piața românească, logo-ul companiei urmând să apară pe toate articolele oficiale ale echipei, inclusiv pe tricou”, se arată în comunicatul emis astăzi de CFR Cluj.

În total, cumulat de la toți sponsorii, CFR Cluj colectează aproximativ 3 milioane de euro anual, o cifră remarcabilă pentru clubul condus de Neluțu Varga.

Entuziasm la CFR Cluj: „Clubul nostru trece la următorul nivel” 

Suntem extrem de încântați să vă anunțăm că, începând de astăzi, clubul nostru trece la următorul nivel, familia CFR crește! Așa cum mereu am țintit locul 1 și nu ne-am mulțumit niciodată cu mai puțin, și partenerii noștri au fost și rămân cei mai buni în domeniile lor de activitate. eToro este un brand care nu mai are nevoie de prezentare, un brand global, care s-a alăturat proiectului CFR 1907 Cluj în drumul nostru spre performanță!”, spune Marius Bilașco, managerul sportiv al CFR Cluj.

Cine va transmite CFR Cluj - Borac Banja, din turul I preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj debutează în preliminariile Ligii Campionilor împotriva lui Borac Banja, campioana Bosniei. Manșa tur este programată marți, 6 iulie, de la ora 20:00, și va fi transmisă de Look Plus și Digi Sport.

Campioana CFR Cluj se pregătește pentru turul I preliminar al Champions League. „Feroviarii” se vor duela cu Borac Banja Luka, locul 1 în ultimul sezon din Bosnia. Meciurile se vor disputa pe 6, respectiv 13 iulie.


Comentarii Facebook