Tricourile de epoca ale U Cluj au fost inmanate celor care au licitat cel mai mult! Cine sunt castigatorii


Tricourile U Cluj care le reproduc pe cele purtate la meciul din 1919 au fost inmanate castigatorilor primei etape a licitatiei dedicate Fondului "U pentru Cluj".

"Reproduse dupa cele din 1919, aceste tricouri poarta autografele jucatorilor, iar o a doua serie va fi licitata pana in 30 noiembrie 2011, dupa care FCC (n.red. Fundatia Comunitara Cluj) va demara procesul de acordare de finantari. Astfel, tinerii sportivi, organizatiile care gestioneaza proiecte adresate acestora si scolile clujene vor putea depune aplicatii pentru a primi granturi si burse", precizeaza reprezentantii FCC Cluj.

Claudiu Niculescu si Zsolt Szilagyi le-au inmanat tricourile donatorilor prezenti la eveniment. Directorul executiv al U Cluj, Cosmin Irimies, care a castigat in cadrul licitatiei tricoul cu numarul 3, purtat de Cristinel Pojar, a anuntat ca il va dona viitorului Muzeu U Cluj.

"Mi-am propus sa ii inspir si pe altii sa se alature initiativei noastre si cred ca e firesc sa vina din partea clubului un asemenea exemplu, cred ca e natural sa fim noi cei care 'dau tonul'. Sunt convins ca - odata deschis acest drum - multi altii ni se vor alatura atat in cea de-a doua etapa a licitatiei, cat si in campaniile si actiunile viitoare", precizeaza Cosmin Irimies.

Banii stransi in Fondul "U pentru Cluj" vor putea fi folositi de la jumatatea lunii decembrie. Suma totala stransa de la prima licitatie se ridica la 14.200 de lei.

Vezi cine sunt castigatorii tricourilor:

Gabriel Bostina - Ciprian Radu 750 de lei
Sebastian Cojocnean - Secertatoarea Agroserv 1.100 de lei
Constantin Grecu - Secertatoarea Agroserv 700 de lei
Steven Pele - Secertatoarea Agroserv 850 de lei
Cristinel Pojar - Cosmin Irimies - 2.000 de lei
Claudiu Niculescu - Anonim 2.000 de lei
Gabriel Machado - Anonim 1.500 de lei
Zsolt Szilagyi - Doru Abrudan 2.000 de lei
Marius Popa - Rares Bogdan 750 de lei
Bogdan Ungurusan - Rares Bogdan    750 de lei
Gaston Mendy Rares Bogdan  750 de lei
Nasser Menassel - Anonim 1.050 de lei

Comentarii Facebook