Ryan Turcott pleaca de la U Mobitelco! VEZI ce motive a invocat americanul


Antrenorul american, Ryan Turcott, care se ocupa de juniorii de la U Mobitelco si care a fost adus la Cluj in aceasta vara, a plecat de la echipa.

"Au fost trei luni incredibile la U Mobitelco Cluj-Napoca si a fost o adevarata placere sa lucrez cu atat de multe echipe ale clubului. Atat clubul, cat si comunitatea baschetbalistica din Cluj-Napoca m-au primit foarte bine si vreau sa le multumesc pentru ca m-au facut sa ma adaptez departe de casa mult mai usor. Insa trebuie sa iau cea mai buna decizie atat pentru mine personal, cat si profesional. Inainte de venirea la U Mobitelco faceam parte dintr-un grup de antrenori americani care calatoream prin toata lumea, organizand camp-uri baschetbalistice. Chiar daca imi place foarte mult sa lucrez cu jucatorii si antrenorii de la U Mobitelco, dorinta mea cea mai puternica este sa ma intorc la calatorii si la organizarea trainingurilor cu mai multe cluburi si federatii nationale", a declarat Ryan Turcott.

Americanul se va stabili in Turcia unde ii va antrena si pe pe juniorii de la Guler Legacy, echipa a carei proprietar este Sinan Guler, un fost coleg din perioada in care juca in SUA la Carroll College.

Comentarii Facebook