Transfer URIAŞ la CFR Cluj! Gigi Becali, vizat direct de mutarea campioanei


Florin Niţă (33 de ani) şi-a prelungit contractul cu Sparta Praga, dar putea reveni în România, la campioana CFR Cluj. Şefii din Gruia au încercat să-l convingă pe noul titular din poarta naţionalei României să semneze, dar goalkeeperul român a ales să continue în străinătate, în Cehia, la Sparta Praga. 

CFR Cluj a încercat să dea lovitura şi să-l transfere pe Florin Niţă de la Sparta Praga

Deşi l-a luat pe Giedrius Arlauskis, care s-a întors în Gruia liber de contract după ce s-a despărţit de Al Shabab, CFR Cluj şi-a mai dorit un portar cu experienţă. Fanatik anunţă că şefii CFR-ului au încercat să-l convingă pe Florin Niţă să semneze în Gruia şi, mai mult, potrivit sursei citate, au apelat la Alexandru Chipciu în încercarea de a obţine semnătura lui Niţă, care și-a prelungit recent contractul cu Sparta Praga.

 Niţă a devenit noul titular din poarta naţionalei României după retragerea lui Ciprian Tătăruşanu, iar CFR Cluj a "tras" de goalkeeper până în ultima clipă. Totuşi, fostul portar al FCSB a preferat să continue în Cehia, la Sparta, echipă cu care e pe locul doi în clasamentul din campionatul ceh. Potrivit Fanatik, CFR Cluj l-a dorit pe Niţă pentru a acoperi postul de portar cu un goalkeeper cu experiență, având în vedere că Arlauskis are contract doar până la vară, iar Sandomierski se află şi el pe finalul înţelegerii din Gruia.

Astfel, dacă "Arla" şi polonezul Sandomierski vor pleca, CFR Cluj va rămâne cu o singură variantă de portar cu experienţă, Cristi Bălgrădean (32 de ani).

Dorit de CFR Cluj, Florin Niţă şi-a prelungit contractul cu Sparta Praga

În ciuda interesului din partea CFR-ului şi al FCSB, Florin Niţă şi-a prelungit contractul cu Sparta Praga. Marţi, 6 aprilie, şefii Spartei au oficializat reînnoirea contractului lui Niţă cu echipa din capitala Cehiei. Anunţul oficial a venit ca să liniştească apele, după ce presa din Cehia a scris că Niţă „aşteaptă şi alte oferte", iar de aceea nu a semnat încă noul contract pe doi ani propus de conducerea clubului care l-a cumpărat de la FCSB în urmă cu doi ani.

Este un pas important pentru mine, pentru familia mea şi sper să continui evoluţiile bune pentru club. Am luat această decizie cu familia mea şi sunt fericit să mai stau aici încă doi ani. Sper să avem rezultate bune, calificări în UEFA Champions League, de ce nu? Este o perioadă foarte bună pentru mine”, a declarat portarul nostru, pentru Sparta TV.


Comentarii Facebook