Tragic! Un fost jucător al campioanei CFR Cluj a murit călcat de tren, la doar 32 de ani. În 2018, căzuse de la etajul 3


Un incident tragic a avut loc în Spania, în cursul zilei de marți, 28 februarie. Pelayo Novo (32 de ani), fost jucător la CFR Cluj pentru o scurtă perioadă, în 2017, a murit după ce a fost călcat de tren.

Pelayo Novo a început fotbalul la Oviedo, apoi a mai trecut pe la Elche, Cordoba și Lugo, înainte de a semna cu CFR Cluj, în vara anului 2017. Mijlocașul spaniol a rezistat doar două luni în Gruia, Dan Petrescu l-a anunțat că nu intră în calculele sale, iar Novo a semnat cu Albacete, formație din La Liga 2.

Un an mai târziu, ibericul a suferit un accident teribil. Înaintea unui joc de campionat, a căzut de la etajul trei al unui hotel și a fost nevoit să se retragă din fotbal. Novo a avut mari probleme și se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile, dar nu a cedat.

A schimbat fotbalul cu ”sportul alb” și a ajuns al 12-lea jucător al lumii la tenis în scaun cu rotile.

Pelayo Novo a fost călcat de un tren care mergea pe ruta Oviedo - Siero. Ambulanța a ajuns de urgență la fața locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fostului fotbalist, notează AS.com

Lovitura a fost atât de puternică, am căzut de la o înălțime mare, astfel că nu am fost conștient în acele momente. Îmi amintesc doar că m-am trezit de abia la spitalul din Zaragoza. Am renăscut în clinica Lozano Blesa. Viața mea a început de atunci.

E complicat să accept, dar există viață și după acest accident. Trebuie să pun în balanță ceea ce s-a întâmplat, pe asta mă concentrez. E adevărat că m-am simțit nostalgic, dar sunt foarte mulțumit cu cariera mea, cu toate lucrurile pe care le-am realizat”, spunea Novo, în 2018, la câteva luni după accidentul teribil.”,  spunea Novo, în 2018, la câteva luni după accidentul teribil, potrivit digisport.ro. 

Comentarii Facebook