Cum a obținut CFR victoria fabuloasă în meciul cu Petrolul: „Dan Petrescu a schimbat sistemul și ne-a dat cu terenul în cap!”


Petrolul Ploiești traversează o perioadă extrem de slabă în finalul sezonului regulat din SuperLiga. Cândva candidată la play-off, nou-promovata s-a îndepărtat serios de obiectiv. După 2-5 cu CFR Cluj, „lupii galbeni” sunt pe locul 8, cu 33 de puncte, la opt lungimi de poziția a șasea.

A venit Petrescu și ne-a dat cu terenul în cap. Noi din trei fundași centrali titulari, doi au fost suspendați, Papp și Meijers. Budescu n-a fost refăcut, a intrat în repriza a doua.

În schimb a venit un CFR foarte bine montat, cu agresivitate, a stat foarte bine în teren și l-a avut pe Deac, care a fost implicat la trei sau patru goluri din cinci.

Deac, pe care lumea îl scotea la pensie. Și uite că a dat și gol și pase de gol, toate jucând în partea dreapta. Am văzut la Petrescu o schimbare de sistem, din 4-3-3, într-un 4-4-2 foarte, foarte agresiv. Deși îmi doresc ca Farul să câștige campionatul, îmi mențin părerea că CFR Cluj e principala favorită la titlu”, a declarat Valeriu Răchită, tehnicianul „lupilor galbeni”, la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.

Comentarii Facebook