Tragedie în sportul clujean! Un fotbalist de doar 21 de ani a murit într-un accident de circulație - VIDEO


Raul Negrea, portarul echipei Someșul Dej a murit într-un accident, luni dimineața, în județul Bistrița-Năsăud.

Tânărul circula dinspre Sângeorz Băi spre Ilva Mică, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac, aproape de malul Someșului. Raul Negrea era singur în mașină.

raul-negrea-1000x600.jpeg

După circa două ore, în jurul orei 7.30, un participant la trafic a observat mașina pe marginea drumului și a cerut ajutor la 112.

Someșul Dej va retrage tricoul cu numărul 1.

Cu mare regret, anuntăm trecerea în neființă, mult prea rapidă, a portarului echipei noastre, Negrea Raul.

Tricoul cu numărul 1 va fi retras de la FC Someșul Dej.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a comunicat Someșul Dej.

IPJ BN: În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17D între localitățile Sângeorz-Băi și Ilva Mică.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac pe malul râului Someș.

În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi, șoferul autoturismului.

Polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.

ISU BN: Echipajele de interventie au găsit la locul accidentului o victima de sex masculin in vârstă de aproximativ 21 de ani. Din păcate, tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viata. După constatarea decesului de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud, pompierii au procedat pentru extragerea victimei (care era incarcerată) și predarea acesteia către Serviciul de Medicina Legală.

Comentarii Facebook