Țiriac, după evoluția lui David Popovici de la Jocurile Olimpice: ”Să stăm cu picioarele pe pământ!”


David Popovici i-a înflăcărat pe români după evoluția de la Jocurile Olimpice, dar Ion Țiriac crede că trebuie să fim precauți. 

Acum 4-5 luni nici nu mă gândeam că mă voi califica într-o finală la 200 metri liber, nu visam. Dar se mișcă totul repede, se schimbă pentru că am un antrenor foarte bun și acum sunt în finală. Și sunt convins că va fi o finală de neuitat!", a spus David Popovici, după ce a acces în prima finală olimpică din carieră.

Ion Țiriac îi recunoaște talentul ieșit din comun, dar insistă că este încă prea fraged, iar adevărata sa valoarea se va vedea, cel mai probabil, la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

E bine să stăm cu picioarele pe pământ”. Ion Țiriac, ponderat în privința fenomenului David Popovici

”Ştiam de la Camelia (n.r.- Potec, președintele FRNPM) mai mult decât publicul larg despre acest mare talent. E bine să stăm cu picioarele pe pământ, cum spun americanii, am citit: 'Este unul care alunecă pe apă, nu bate din forţă'.

Rar se întâmplă să ai un asemenea campion, pentru moment. Să vedem cum se dezvoltă. E mai important să îl vedem la Paris decât acum, când a rupt de o lună toţi juniorii”, a spus Ion Ţiriac, în cadrul unei conferințe de presă, conform Digi Sport.

Comentarii Facebook