Tenter se arata increzator pentru meciul cu Sibiul


Antrenorul celor de la U Mobitelco, Marcel Tenter, este optimist inaintea partidei cu CSU Sibiu, cu toate ca va fi un meci extrem de greu pentru clujeni.

"Maine va fi o confruntare grea, insa sunt increzator in forta colectiva a echipei noastre. Daca vom reusi sa controlam ritmul  jocului, totul se va incheia cu bine pentru noi. Toata lumea care este prezenta la antrenamente este apta", a declarat Marcel Tenter.

Despre noul venit la echipa, Jerome LaGrange, tehnicianul spune ca mai este nevoie de timp pentru ca jucatorul american sa se integreze si inca nu poate fi considerat un om de baza. 

"De la Jerome nu astept inca extrem de mult, sigur, este un jucator extrem de experimentat si un foarte bun aparator. Este alt tip de jucator, in general un om nou schimba tot angrenajul echipei, relatiile de joc vor fi altele, insa Jerome este foarte puternic mental si un bun lider si eu sper sa fie acel jucator de care avem nevoie in aceste conditii, in care coordonatorul de joc, Tyler, lipseste", a mai afirmat Tenter

Partida dintre U Mobitelco Cluj si CSU Sibiu va avea loc maine, 21 decembrie, de la ora 20.00 in Sala Sporturilor Horia Demian. Aceasta va fi ultima partida sustinuta in anul 2011 de catre formatia clujeana.

Comentarii Facebook