Duminica 28 Aprilie

Tensiuni între ultrașii de la Steaua și un suporter U Cluj, înainte de meciul din Dej: ”M-a întrebat unul ce caut acolo!” - FOTO


Un suporter de la U Cluj a relatat cum a fost asaltat de ultrașii de la Steaua înainte de meciul cu Unirea Dej. Acesta a fost nevoit să recurgă la unele ”stimulente”, pentru a-i convinge că trebuie să plece. 

Sunt din Dej, merg la meci Unirea  vs Steaua, acum 2 ore, imi las copii, de 9 ai 11 ani vreo 10 min sa vorbesc cu cineva. 

Între timp începe o mega ploaie, am urcat în mașina și îmi sun băieții, le spun că-i aștept. A, am uitat să precizez că eu eram în tricou cu U, mașina cu stickere cu U. Trece un grup de tineri, ultrași Steaua și îmi arată toate alea, îmi dau tot ce se poate mânca, văd că se îngroașă gluma, cobor și îmi iau din portbagaj o securice și încă o unealtă, pleacă.

Stau liniștit în mașină, aștept, îmi bate unul la geam și mă întreabă ce caut eu acolo. Pun mâna pe securice și îi spun deschide ușa să îți explic ce caut eu în orașul meu și în mașina mea. Pleacă se întâlnește cu încă câțiva vorbesc ceva, arată spre masina. Aștept, dar sau răzgândit.

Asta e echipa înființată în 2017”, a relatat suporterul U Cluj.

La ultimul meci dintre cele două echipe, înainte ca U Cluj să promoveze, ultrașii de la Steaua au făcut un scandal monstru în centrul orașului, fiind bătuți bine de jandarmi în Piața Muzeului.

Între U Cluj și Steaua sunt divergențe uriașe, mai ales că ”studenții” sunt frați cu cei de la Dinamo.

Captură.JPG

Comentarii Facebook